Aktuality

Podzimní Hrátky se školáky se vydařily

2.10.2016     Aleš Plhák     zpět do sekce Aktuality

Krásné podzimní počasí přilákalo v pondělí 26. září mnoho návštěvníků na sportovní hřiště  školy na Masarykově ulici. Již po šesté zde pořádala ZŠ Mlýnská v Mohelnici zábavné odpoledne – Hrátky se školáky, které bylo určeno nejen pro mladší žáky školy, ale i pro děti z jiných škol a předškolních zařízení. Pro rodiče, kteří doprovázeli ty nejmenší bylo připraveno malé občerstvení.

Děti hned u vstupu obdržely kartičku, do které se zaznamenávaly úspěchy při zdolávání úkolů. A tak se házely kroužky na dlouhý krk čápa a míčky do tlamy lva. Kdo nebyl úspěšný v hodech, určitě vynikal třeba ve skákání v pytlích nebo chůzi Dívky nejraději skládaly obrázky z pohádek a balancovaly po dráze s míčky. Nezapomnělo se samozřejmě ani na kluky. Ti zase vynikali ve střelbě na florbalovou branku, či jezdili slalomovou dráhu na koloběžkách. Ti nejmenší s trochou strachu prolézali nekonečným tunelem či překonávali opičí dráhu.Všichni si pak mohli dosažené body za splněné úkoly proměnit za drobné odměny a k tomu ještě obdrželi malé občerstvení.

Děti, které zavítaly na hřiště  ZŠ Mlýnská na Masarykově ulici, své návštěvy určitě nelitovaly. Opět se potvrdilo, že škola není jen učení, ale děti v ní zažijí také zábavu, pohyb, poznají nové kamarády a odnesou si mnoho pěkných zážitků.

Aleš Plhák