Školní družina a klub

Karnevalový rej ve školních družinách naší školy.

12.3.2012     Dagmar Zajíčková     zpět do sekce Školní družina a klub

Karneval ve školní družině na ZŠ Mlýnská.
Opět nastal čas karnevalových radovánek. I u nás ve školní družině jsme se všichni těšili na karnevalový rej masek, který proběhl 28. 2 2012 v tělocvičně naší školy. Pohádkové převleky, odvážní hrdinové, krásné princezny, orientální tanečnice a dokonce i tři Spidermani. Další obličejové masky si děti vyráběly v družině. A co by to bylo za rej masek bez zábavných soutěží a vystoupení tanečních skupin děvčat? Děti byly oceněny za své převleky a potom nastala diskotéka.
Odpoledne uteklo jako voda a je tu loučení, tak AHOJ snad příští rok!
Alena Chmelařová, Dagmar Zajíčková

Tančíme v maskách.
Dne 20.2.2012 se ve školní družině na ZŠ Masarykova konal karneval pod názvem „ Tančíme v maskách“. Akce se zúčastnily všechny děti ze dvou oddělení ŠD. Předcházelo jí tvoření masek a vymýšlení, kterou postavu kdo bude ztvárňovat. Některé děti si donesly hotové masky z domova, zbývající  si je vytvořily v průběhu týdne ve školní družině. Masky jsme záměrně nehodnotily pro jejich rozdílnou úroveň, ale byly pochváleny děti, které se vlastnoručně podílely na jejich výrobě.
Zařadily jsme také (kromě taneční improvizace) ,,výuku“ jednoduchých tanečních kroků, která se zvláště děvčatům velmi líbila. Jednoduché taneční hříčky a soutěže byly odměňovány sladkostí.
Eva Skřivánková

Fotografie z těchto akcí naleznete ve FOTOGALERII.