Úspěchy na soutěžích

Konečná v ČEZ Street Hockey 2012

14.3.2012     Milan Horký     zpět do sekce Úspěchy na soutěžích

I v letošním školním roce se žáci z Mlýnské zúčastnili turnaje ČEZ Street Hockey. Jedná se o masový hokejový turnaj, hraný podle pravidel pro florbal s malými obměnami. Hraje se v Moravskoslezském a Olomouckém kraji a v okrese Vsetín a je určen žákům do 13 let.
Za soupeře nám určil los opět chlapce ze ZŠ Školská Zábřeh. S tímto soupeřem jsme měli v posledních letech smůlu. V roce 2009 nás porazili ve stejné soutěži a tím nám zavřeli dveře k postupu do Velkého finále, ve školním roce 2009/10 nás porazili v boji o finále v okresním kole mladších žáků ve florbalu. Loni jsme jim porážku vrátili a do finále v ostravské ČEZ Aréně postoupili my. A letos tedy počtvrté v řadě proti Školské…. Bohužel ani letos jsme si s tímto soupeřem neporadili. Sportovně dodat, že byli po všech stránkách lepší, rychlejší, kombinačně zdatnější a přesněji střílející. Konečné výsledky: první zápas 3 : 5, druhý 2 : 6 pro Zábřeh. Po těchto prohrách se cesta do dalších bojů pro nás uzavřela, ale vyhlídky pro příští rok nejsou tak špatné, neboť většina členů týmu byla o rok mladší.
Mlýnskou reprezentovali: gólman Martin Kroupa (7.B), obránci Michal Pokorný (6.A), Filip Heller (5.B) a Petr Kret (6.A) a útočníci Filip Winkler (7.A) a Vít Pobucký (6.B).

Mgr. Milan Horký, učitel TV